Kontakt / Kreativ IT

Kreativ IT

Saras dåb - en dukkefortælling om dåb

Hvorfor ikke fejre sognets femårs dåbsjubilarer i kirken med en fortælling om dåb? Dukkefortællingen Saras dåb er for 5-årige dåbsbørn og deres forældre, bedsteforældre og faddere. Se mere om Saras dåb her. 

Kurser: Lær at bruge digitale medier, leg med fortællelysten og skab dig kreativt!

Som garvet underviser med en IT-karriere, en pædagoguddannelse og en kreativ åre i bagagen, har jeg gennem årene afholdt en række kurser, der har fortællinger (lyd, billede, video eller tekst) og IT som omdrejningspunkt. Det gør jeg stadig gerne, selvom smykkekurser og smykkefremstilling fylder mest i min hverdag i disse år.
 
På disse sider kan du lade dig inspirere af eksempler på kurser, jeg allerede har afholdt. Har du selv nogle ideer til et drømmekursus, eller har I nogle helt specielle rammer, kurset skal passe til, så kontakt mig, så skaber vi form og indhold sammen.
 
Det er min erfaring, at et kursus bliver allerbedst, når indholdet præges af kursisternes egne ideer og ønsker, og vi sammen udforsker mulighederne og en række relevante værktøjer. Ny viden afprøves på stedet, så deltagerne kan fortsætte på egen hånd bagefter.
På billedkurserne arbejder vi med at udnytte de digitale muligheder til at tage bedre billeder og få mere ud af dem.

Hvordan, hvor, hvornår?
Kurserne afholdes i jeres lokaler. Varighed kan tilpasses efter behov. Et typisk forløb vil enten være et kort, intensivt kursus (3-5 dage) eller f.eks. 10 gange af 3 timers varighed, som kan passe ind i et tværfagligt projektforløb eller nogle valgfrie tilbud.
Læs mere i den vedlagte beskrivelse af praktiske forhold og forudsætninger.

Projekter: Kreativ IT som du aldrig har tænkt det før ...

  • Konfirmander, der laver drømmeopgaver og multimedieshow ...
  • Børn, som skaber PC-magiske fortællinger på sommerferieskole ...
  • Blinde og svagsynede plejehjemsbeboere får gode tips på internetcafé ...
  • Højskole laver blog over Canadarejse ...
  • 3. klasse har emneuge om træer, kunst og IT ...
Et fortælleprojekt kan skabes inden for næsten hvilken som helst ramme og med næsten hvad som helst som indhold. Hvad er din ide?
 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26