Kontakt / Kreativ IT / Kreativ IT: Kurser

Kreativ IT: Kurser

Kreativ fotografering med dit digitale kamera

Har du lyst til at lære at fotografere endnu bedre? Vil du lære at se motiverne fra nye vinkler og udnytte fotograferingens muligheder? Vil du lære dit kamera bedre at kende? Vil du have inspiration i anvendelse af dine billeder?

Kurset henvender sig til almindelige brugere af digitale kameraer, der ønsker at optimere kvaliteten af de billeder, du tager. Både i forberedelse, opdagelse af motiverne, udvælgelse, og selve fotograferingen.

Kurset indeholder gennemgang af dit kamera, diskussion om komposition, farver, motiver. Og vi tager mange billeder! Du får fotoopgaver for, og vi vurderer de billeder, du har taget. Du får vejledning til, hvordan dine billeder måske kan blive endnu bedre. Kurset kræver ikke forudsætninger, du skal bare have lyst til at skyde løs!

Link til min blog fyldt med gode ideer til kreativ fotografering.
 
Jeg holder gerne kurser for mindre hold - saml 8 -10 personer, jeg kommer gerne til jer. Forhør om muligheder.

Er du også ved at drukne i digitale billeder? Digitale billeder, fra PC til sofabord

Lær at præsentere dine billeder i et flot album!

Vi tager mange billeder med digitale kameraer. Hvad bruger vi dem til? De fylder op på vores PCer, vi får dem måske ikke udskrevet, vi ser dem på en skærm. Som noget helt nyt tilbyder FOF et kursus i hvordan du laver et flot fotoalbum med dine digitale billeder.

Kursisterne anvender et gratis program hvor de udvælger, redigerer og placerer billeder i et foto album. Der kan tilføjes tekst og andre effekter. Når brugeren er færdig med at skabe albummet på deres egen computer, bliver det sendt til tryk hos en professionel bogtrykker. Det flotte indbundne album modtages ca. en uge senere.
 
Albummet kan være en pragtfuld gave til mærkedage, fødselsdage, børn, bedsteforældre….. Det kan også være en smuk dokumentation af et projekt, en rejse, en oplevelse, en fortælling, et liv ……
Kursisterne når at lave et færdigt album.
 
Du skal kunne anvende de basale computer funktioner, men jeg lover at hjælpe alle igennem til et flot resultat! Du behøver altså ikke at være computer ekspert!
 
 

Byg din egen blog

På dette kursus opbygger du din egen BLOG (ordet BLOG sammensættes af web og log). BLOGS kan anvendes til jeres familie hjemmeside, med links til sommerferiebilleder, notater, planlægning af næste ferie osv. BLOGS kan have en lukket målgruppe, eller være åbne til alle på internettet. BLOGS kan anvendes af foreninger, hvor der kan gemmes informationer om foreningen, linkes til dokumenter på nettet, vises billeder eller videoer.

Vi ser på hvordan du kan linke til dine billeder, hvis de ligger i et Webalbum, eks. Picasa. Billederne kan ses som et kontinueret dias show på din BLOG.

Der er også mulighed for at vise videoer der er uploaded på internettet.

Vi ser hvordan du kan tilknytte geografiske steder til dine billeder, så det bliver mere spændende end bare at vise det frem over en skærm.

Et utal af muligheder - du vil lære programmet at kende, og der vil være vejledning i hvordan du / I kan udnytte denne gratis internet teknologi.

På kurset vil du nå at lave dit eget blog. Kontakt mig for at høre om muligheder.

Fortællelysten er drivkraften

De digitale medier er redskabet.
Resultatet? - Det er både kreativt, brugbart og lærerigt. 

Lær at bruge digitale medier, skab dig kreativt og leg med fortællelysten!

Det er fællesnævneren for de kurser, jeg har sammensat og som I kan læse om her.

Filosofien bag fortællekurserne er, at det bærende element i en fortælling ikke behøver at være det skrevne ord. Det kan lige så vel være f.eks. lyd, video eller billeder. Med udgangspunkt i deltagernes egne ideer og ønsker, udforsker vi mulighederne og lærer at bruge nogle relevante værktøjer i processen. Ny viden afprøves på stedet, så deltagerne kan fortsætte på egen hånd bagefter.

På billedkurserne arbejder vi med at udnytte de digitale muligheder til at tage bedre billeder og få mere ud af dem.

Hvordan, hvor, hvornår?

Kurserne afholdes i jeres lokaler. Varighed kan tilpasses efter behov. Et typisk forløb vil enten være et kort, intensivt kursus (3-5 dage) eller f.eks. 10 gange af 3 timers varighed, som kan passe ind i et tværfagligt projektforløb eller nogle valgfrie tilbud.
Læs her om mulige kurser, kontakt mig for at at skabe et kursus som opfylder jeres behov.

Et lille PS…

Kursusbeskrivelserne er ikke mejslet i sten. Har I nogle ideer eller rammer, kurset skal passe til, så skaber vi form og indhold sammen.
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26