Smykkekurser / Kurser i Friendly Plastic / Spørgsmål om kurserne

Spørgsmål om kurserne

Birgitte skriver:
Kære Barbara
Jeg har tidligere været på to af dine kurser, det ene et begynderkursus og det andet et armbåndskursus, begge i København.

Nu er jeg interesseret i kurset med mixed media, men læser ud af kursusindholdet, at man på dette kursus IKKE kan lave armbånd! Hvorfor kan man ikke det, og hvilket kursus skal man så på, for at lave armbånd i mixed media?

MVH Birgitte

Kære Birgitte

Tak for din mail og dine spørgsmål. Du rammer ned i et godt spørgsmål. Jeg vil jo gerne det hele. Men det store mixed media-kursus er et heldagskursus og armbåndskursus er et heldagskursus.

At skulle lære helt nye kursister om armbånd samtidig med at skulle lære alle om mixed media - der bliver bare for meget på på en gang, og det er ikke sjovt.

Mixed media-kurset er mest et kursus i at prøve mange teknikker af, mere end det er et "produkt-kursus" - der er ikke tid til at producere "ting", fordi alle har så travlt med at eksperimentere med de fantastiske mange spændende muligheder.

Jeg er begyndt at holde et lynkursus i begge dele - så man får tre timer armbånd og tre timer mixed media, med de allervigtigste teknikker i dem hver. Kunne du tænke dig det?

En anden mulighed er, at du lærer teknikkerne på mixed media kurset og tager hjem og arbejder med armbånd efterfølgende. 

MVH Barbara

Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26