Find og køb dit Barbara Lees smykke

Smukke smykker - dem laver jeg, og forsøger at vise her på siden. De er endnu flottere i virkeligheden. Du bestiller, jeg sender, men hvad nu hvis de ikke er lige, som du ønsker dig? Så sender du dem bare retur.
Har du et ønske til en farvekombination eller størrelse, som du ikke finder her? kontakt mig her, jeg laver et eller flere forslag og sender dig et billede. Du vælger den (eller dem) du bedst kan lide, og jeg sender. Hvis du ikke ønsker  smykket, sender du det bare retur. 
 
Klik her for at se hvor Barbara Lees bor..

Barbara Lees Smykker i webshoppen

Køb smykker Hårspænde
Leder efter efter en hel anderledes hårspænde til dit hår?
Savner du  en spænde der er unikt - og som passer til dig - i farver, klipstype, størrelse? 
Da jeg selv har kort strit hår, har jeg undersøgt kvinders ønsker og behov for hårspænde. Jeg fandt ud af at nogle kan lide dem med "pinde" andre med metal, andre med elastik. Nogle kan lide dem afdæmpede, nogle bredde, andre smalle, nogle med spidser, andre runde. Tænk - også på denne måde er  vi unikke! Jeg håber at du kan lide nogle af mulighederne, og som altid, jeg laver gerne dit  spænde til dig eller til din kære.
Varenr.: HS-20120101
Bredde 13 cm
350,00 DKK
Hårspænde med
Varenr.: HS-20110501
Bredde 13 cm
Højde 8 cm
550,00 DKK
Lønstrup hårspænde med abelone muslingskal

Pas på dit smykke...

Det genanvendelige, formbare kunststof Friendly Plastic, som smykket er lavet af, er robust og går ikke let i stykker. Men det kan smelte, hvis det udsættes for temperaturer over 45 grader. Efterlad derfor aldrig smykket i forruden på en varm bil eller lignende. Er skaden sket, kan jeg smelte det om for dig.
 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26