Find og køb dit Barbara Lees smykke

Smukke smykker - dem laver jeg, og forsøger at vise her på siden. De er endnu flottere i virkeligheden. Du bestiller, jeg sender, men hvad nu hvis de ikke er lige, som du ønsker dig? Så sender du dem bare retur.
Har du et ønske til en farvekombination eller størrelse, som du ikke finder her? kontakt mig her, jeg laver et eller flere forslag og sender dig et billede. Du vælger den (eller dem) du bedst kan lide, og jeg sender. Hvis du ikke ønsker  smykket, sender du det bare retur. 
 
Klik her for at se hvor Barbara Lees bor..

Barbara Lees Smykker i webshoppen

Køb smykker Sjalsbroche / hårspænde i et
Her får du et smukt smykke med dobbeltfunktion: Sjalsbrochen kan også bruges som hårspænde. Der følger to nåle med, en til håret og en spids en til tøj.
 
Ideen til sjalsbrochen opstod, fordi jeg tit selv oplevede, at det var besværligt at bruge tørklæder og sjal. Enten gled det ned eller også skulle man 'slås' med en stor praktisk knude.
Med sjalsbrochen bliver det lettere at bruge dit yndlingstørklæde eller sjal! Du sætter en lang nål ind i hullet i brochens ene ende, skubber den gennem dit tørklæde og evt. bluse nedenunder, og ud af  hullet i den anden ende. Du sætter "duppen" på  nålens spids og beskytter dig fra at blive stukket på nålen.
 
Sjalsbrochen sidder godt fast hele dagen - et funktionelt pift til dig og dit tørklæde!
 
Med Friendly Plastic er der mulighed for at lave en sjalsbroche/hårspænde i en hvilken som helst farve. Så hvis du ikke lige finder din yndlingsfave her, så kontakt mig, så laver jeg den ligesom du vil have den ...
Varenr.: SB-2009102
Bredde 7 cm
Højde 13 cm
250,00 DKK
stk.
Sjalsbroche/hårspænde - sølv, Klimt
Varenr.: SB-2009104
Bredde 7 cm
Højde 13 cm
250,00 DKK
stk.
Sjalsbroche/hårspænde - guld, Klimt
Varenr.: SB-2009105
Bredde 7 cm
Højde 13 cm
250,00 DKK
stk.
Sjalsbroche/hårspænde - grøn, Klimt
Varenr.: SB-2009101
Bredde 7 cm
Højde 13 cm
250,00 DKK
stk.
Sjalsbroche/hårspænde - lilla, Klimt
Varenr.: SB-2009104
Bredde 7 cm
Højde 13 cm
250,00 DKK
stk.
Sjalsbroche/hårspænde - rød/orange, Klimt

Pas på dit smykke...

Det genanvendelige, formbare kunststof Friendly Plastic, som smykket er lavet af, er robust og går ikke let i stykker. Men det kan smelte, hvis det udsættes for temperaturer over 45 grader. Efterlad derfor aldrig smykket i forruden på en varm bil eller lignende. Er skaden sket, kan jeg smelte det om for dig.
 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26