Find og køb dit Barbara Lees smykke

Smukke smykker - dem laver jeg, og forsøger at vise her på siden. De er endnu flottere i virkeligheden. Du bestiller, jeg sender, men hvad nu hvis de ikke er lige, som du ønsker dig? Så sender du dem bare retur.
Har du et ønske til en farvekombination eller størrelse, som du ikke finder her? kontakt mig her, jeg laver et eller flere forslag og sender dig et billede. Du vælger den (eller dem) du bedst kan lide, og jeg sender. Hvis du ikke ønsker  smykket, sender du det bare retur. 
 
Klik her for at se hvor Barbara Lees bor..

Barbara Lees Smykker i webshoppen

Køb smykker Halssmykker
En solnedgang gennem en blyindfattet kirkerude blev til et vedhæng. Det samme gjorde korset i samme kirke. Perler i mange farver og former danner halsskæder, gerne med afstand og gummi imellem, så hver perle træder i karakter og kommer til sin ret.
 
Symboler eller ej, et unikt smukt halssmykke understreger din personlighed.
 
Alle halssmykker er designet og produceret af Barbara Lees.
Tryk på billederne for at se mere.....
Varenr.: HK-20120204
250,00 DKK
Halssmykke med kammusling

Pas på dit smykke...

Det genanvendelige, formbare kunststof Friendly Plastic, som smykket er lavet af, er robust og går ikke let i stykker. Men det kan smelte, hvis det udsættes for temperaturer over 45 grader. Efterlad derfor aldrig smykket i forruden på en varm bil eller lignende. Er skaden sket, kan jeg smelte det om for dig.
 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26