Find og køb dit Barbara Lees smykke

Smukke smykker - dem laver jeg, og forsøger at vise her på siden. De er endnu flottere i virkeligheden. Du bestiller, jeg sender, men hvad nu hvis de ikke er lige, som du ønsker dig? Så sender du dem bare retur.
Har du et ønske til en farvekombination eller størrelse, som du ikke finder her? kontakt mig her, jeg laver et eller flere forslag og sender dig et billede. Du vælger den (eller dem) du bedst kan lide, og jeg sender. Hvis du ikke ønsker  smykket, sender du det bare retur. 
 
Klik her for at se hvor Barbara Lees bor..

Barbara Lees Smykker i webshoppen

Køb smykker Brocher
Brocher giver din påklædning et opmuntrende, farverigt pift og gør din omverden nysgerrig, fordi de er med til at vise, hvem du er. 
Brocherne her på webshoppen har som standard en brochenål til at sætte fast på tøjet. Hvis du ønsker en broche med en "Tie Tack" nål (en lille spyd, som går gennem tøjet og sættes fast med "vinger" på bagsiden af tøjet), eller hvis du har andre ønsker, så tøv ikke med at kontakte mig.  
 
Alle brocherne er designet og produceret af Barbara Lees i Kysing.  Læs mere om materialerne.
 
Tryk på billedet for at se mere.....

Pas på dit smykke...

Det genanvendelige, formbare kunststof Friendly Plastic, som smykket er lavet af, er robust og går ikke let i stykker. Men det kan smelte, hvis det udsættes for temperaturer over 45 grader. Efterlad derfor aldrig smykket i forruden på en varm bil eller lignende. Er skaden sket, kan jeg smelte det om for dig.
 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26