Viden og teknik / Køb Friendly Plastic

Køb Friendly Plastic

Der er trist nyt fra Friendly Plastic fronten. Producenten har indstillet produktion af Friendly Plastic, som vi kender i dag. Det har fået os til at undersøge andre måder at bruge Friendly Plastic, og til at undersøge andre produkter. Det er vi i fuld gang med. Vores lager svinder ind, og derfor kan vi ikke holde kurserne som vi altid har gjort. Du kan stadig købe noget Friendly Plastic på nettet, men der er pt. en produkt som hr et begrænset levetid. Det er stadig muligt at købe online kurser, men vi holder ikke flere "person til person kurser".
 
Hvor kan du købe Friendly Plastic?
I det følgende lister jeg mulige forretninger, hvor man måske kan stadig finde Friendly Plastic. Jeg opdaterer siden hvis og når jeg får kendskab til nye leverandører med nye materialer.  

Ravstedhus forhandler Friendly Plastic i Danmark. Desuden har de et hav af spændende materialer, som kan anvendes i smykkefremstillingen med Friendly Plastic.  
 
De har et omfattende katalog og en velfungerende hjemmeside, så det er let at bestille hos dem. Du modtager oftest dine materialer 1-2 dage efter bestillingen. Se hjemmesiden og webshop på www.ravstedhus.dk
 
Det er også muligt at købe Friendly Plastic i udlandet, men inden portoen og tolden er betalt, er det faktisk lige så billigt at  købe det her i Danmark - og så er det meget hurtigere at få det fra Danmark - der går ofte kun 1 - 2 dage, før det er ved din dør.   
 
Cyberimport.dk 
 
AVFORM 
 
Kirsten Byrge på Rådhustorvet i Randers 
 
AL-hobby.dk Gårdbutik udenfor Bjerringbro - Friendly Plastic kan købes i butikken, ikke på webshoppen.

Friendly Plastic vejledning

Jeg har udarbejdet en vejledning til Friendly Plastic.
Du kan hente filen her som pdf-fil.

Sikkerhedsdatablad om Friendly Plastic

På dette link kan du finde Sikkerhedsdatablad om Friendly Plastic udarbejdet af Ravstedhus. Som du kan læse, er materialet godkendt til børn, og det er totalt ugiftig. 
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26