Køb smykker / Barbara Lees halssmykker

Barbara Lees halssmykker

Halssmykke med kammusling

På vores sejltur i Captain Cooks kølvand var vi nåede halv vejs op ad den Australsk østkyst til Dunk Island. Båden gyngede stille, vi havde svømmet og gik en tur langs stranden. 

De smukke skaller lå overalt . Orkanen i julen 2010 havde ødelagt palmetræer, huse, koraller, og bådebroen. Den havde også medvirket til at der var lag of de smukkeste skaller overalt på stranden. Jeg samlede dem, tog aftryk af dem og sendte dem gennem det turkise vand tilbage til havbunden. Nu lever de videre på hårspænder, halskæder, armbånd, brocher.

Her er en enkelt kammuslingskal blevet en base for et smukt farvespil. Nogle af farverne er "stille". Andre er skarpe og reflektere lyset. 

Halssmykket vejer næsten ingenting. Den er sat på en tynd læder snor med en stærk magnetisk samt bajonet lukning, som er nemt at tage af og på. Et smykke som giver et ekstra pift. 

Producent: Barbara Lees
250,00 DKK
*
cm *
stk.
Halssmykke med kammusling

Pas på dit smykke ...

Det genanvendelige, formbare kunststof (Friendly Plastic), som smykket er lavet af, er robust og går ikke let i stykker. Men det kan smelte, hvis det udsættes for temperaturer over 45 grader. Efterlad derfor aldrig smykket i forruden på en varm bil eller lignende. Er skaden sket, kan jeg smelte det om for dig.
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26