Køb smykker / Historien om Barbara Lees-smykker

Historien om Barbara Lees-smykker

Dansk kunsthåndværk med canadiske rødder og tasmansk inspiration …

Februar 2007. Salamanca Marked, Tasmanien. Et inferno af indtryk og farver. Pænt indrammet af de disede blå bjerge i horisonten, de høje slanke eukalyptustræer omkring markedet og det allestedsnærværende koboltblå hav. Jeg bevægede mig derind og sugede til mig. Og pludselig lå de der. Øreringene. Smukke, lysende farver i et materiale, jeg ikke før havde set.

Jelling, hjemme igen. Over 20 år i it-branchen, nyuddannet pædagog, ja, jo. Men mine canadiske kunsthåndværkerrødder rørte sig i mig. Jeg fik opsporet det materiale, jeg havde fundet i Tasmanien: Lad farvelegen begynde! Farver fascinerer mig. Formerne finder jeg inspiration til alle vegne. En havelåge. En brosten. En kunstudstilling.
Et Barbara Lees-smykke er håndlavet og unikt. Fyldt med canadiske kræfter, tasmansk temperament og dansk håndværksglæde, - uanset om du lader dig friste af mit udvalg eller selv har ideer om farve og form. Jeg laver gerne smykker på bestilling.
Nyd dit smykke. Lad det give dig lige så meget glæde at bruge, som jeg har haft ved at lave det.

Barbara Lees er ekspert..... 

 
"Barbara Lees er ekspert i Friendly Plastic  - og har været en fantastisk primus motor i udbredelsen af kendskabet til Friendly Plastic. Med sin kreativitet og eksperimenterende nysgerrighed udforsker hun løbende materialets muligheder, og står for os som eksperten i Danmark på området". 

Ivan Lauridsen, direktør, Ravstedhus.
Barbara Lees | Kystvejen 259, Kysing, 8300 Odder - Danmark | Tlf.: 26 23 73 26